chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Lagt blodspår idag

Publicerad 2013-05-09 15:48:00 i Allmänt

Idag så testade vi  för första gången att lägga spår med Ninja och Tequila. Fick råddjursklövar av vår uppfödare http://tomtebolyckans-kennel.com/   för några månader sedan. Och eftersom jag tycker om och dem  själva gillar att testa nya saker  tyckte vi  att det va dax att testa oss på detta.
 
35-40 m blodspår la vi och blodade ner råddjursklöven och drog efter mig då jag  oxå  droppade ut blod längs med sträckan.
 
Till en början gick det  bra , men hon va inte så jätte intresserad fast än det luktade blod och hon fick lukta på klöven innan. I vilket fall som så började det bra och hon tog spåret , men så missade hon självaste målet hahaha. hon förljde alltså blodspåret hela vägen , men gick trotts det förbi klöven konstigt nog. När hon sen v vid bilen fick hon lukta på benet igen men hon värkar tyck att den är lite läskig, något vi får jobba bort.
 
Fick som tips av min uppfödare Petra att testa lägga en 10 meters sträcka till att börja med, då det kan vara lite svårt i början. så i morgon  gör vi ett nytt  försök. :)
 
Tequila hon gjorde samma sak men tillslut hittade hon benet kollade på den men vågade först inte röra, men då husse band av bandet som vi fäst klöven med så ville hon bära det  tillbaka så det  fick hon. Som sagt nytt försök skall göras i morgon men kortare sträcka.
 
 

Kommentarer

Postat av: caroline g

Publicerad 2013-05-13 10:00:51

asså ursäkta men FYFAN VA VIDRIGT!! usch klarar knappt av att se på klövarna!!

kul om de funkar med spår med hundarna men funkar det att spåra nått mindre läskigt ?? förstår ninja blir fundersam hahahahhahahahahahahahahah :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela