chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Ninja sticker så fort hon kan

Publicerad 2014-05-06 21:09:00 i Allmänt

Vi har inget internet ute i huset än så länge och det gör att jag  kommer vara jätte dålig på att skriva här.
 
Men kan  meddela att båda Ninja och Quila älskar att bo här ute, bättre än lägenhet.
 
Det som är negativt är att Ninja är en jäkel på att sticka om hon kan och det är verkligen inte kul då hon  drar ut på vägen  innan har hon  sprungit till grannen men denna gången stack hon  åt helt andra hållet och jag höll på att få total panik, tänk om det en dag kommer en bil när hon springer mitt i  vägen, skall införskaffa mig kompostgaller så ska jag ha dem som en grind utanför så detta inte kan hända flera gånger......
 
Idag har Ninja jag och Ace haft det mysigt i sängen massa mys, och jag känner att jag inte hunnit med henne så mycket sen Ace kom  så har haft sjukt dåligt samvete för detta för så va det verkligen inte innan då va det hon och jag liksom. Men jag  ska förbättra mig på det för både Ninjas och Quilas skull.
 
I morgon den  7 maj ska jag in till Vet för att undersöka en knöl på Ninjas läpp, Ditte hennes syster hade ju en  på samma ställe och den va en godartad så jag hoppas det är samma som gäller  på min lilla älskling, livrädd för vad jag får för svar i  morgon. Vill inte ha mer otur med saker och  ting pallar inte med det.
 
 
Alla säger att man inte kan älska sitt djur så mkt som man älskar sitt barn men  det ska ja nu som Mamma för första gången alt ta och tala om att  DET KAN  MAN VISST!!!!
 
Tok älskar  mina hundar och mitt barn båda har tagit en platsi mitt hjärta, och jag  är så tacksam för att dem finns där. <3
 
Nu  ska jag amma min lille bebis som är 1 månad och 2 veckor samt 2 dagar gammal. <3 idag den 6 maj.-14

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela