chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Dixie lille plutten

Publicerad 2014-10-23 01:41:00 i Allmänt

Skänker massa tankar till min systers Rottis Dixie som blivit dålig och har nu i flera veckor fått varit hos vet fram och tillbaka då hon svällt upp i benen ansiktet halsen och öronen, blir liksom vatten fyllda men så fort hon får kortison blir hon bättre igen.

Jag får smått panikkänslor för hur allt detta kommer sluta , jag vill se positivt på det hela för jag vill inte att något ska hända vår älskade lilla Dixie som är en sån fin och snäll Rottis, bästa rottisen jag känner, och jag ska erkänna att om det är någon ras jag varit lite extra rädd för så är det just rottweillers, men inget verkligen inget är fel i beteendet med denna underbara snart 2 åriga tjejen. <3

Du är inte min men jag älskar dig ändå, och du blir ändå en i familjen så klart och jag hoppas allt löser sig. Får bara inte hända något negativt.

Om-möblering av v-rum, kladdiga nosar på fönstret

Publicerad 2014-10-10 23:11:00 i Allmänt

Om-möblering av vardagsrummet gjort då dem ständigt står och titta ut och gnuggar sina nosar mot fönsterutan haha......
 
Först  små utfall och  visa personer eller hundar som passerar lite då och då men ändå inte så ofta, men  rutorna skakar till.
 
Ninja använder soffan som  någon framkropps underlag så man kan  slappahänga vid föstret och kika ut ;P
 
Quila tror hon är en katt och  sitter på fönsterbrädan hahahhaa
 
fönstret ser ut som om man  låtit 10 ungar gå loss på rutan och kladda.
 
så äntligen fick jag  som jag  ville och vi  flyttade om våra möbler.  måste säga att det  blev riktigt  bra nu  när vi  byte plats på allt oc det känns betydligt mycket mer mig och så som jag  gillar att ha det =) like like. =)
 
Så,så enkelt vart det med det =)
 
Älskar mina små doggisar <3
 

Ninjas ÖRA ???!

Publicerad 2014-10-10 23:04:00 i Allmänt

Happ  då måste man ta och kolla Ninjas öra .
 
Svart å geggit i  örat har rengjort det ett par gånger men under dagen, ska ge det över helgen annars får jag ringa in om det inte blir bättre.
 
Nu  börjar man märka att hundarna börja surna för att vi bor i en lägenhet och ej i huset, så måste börja med bättre aktivering för dem, men det är ju svårt inomhus då man inte kan ha dem i samma rum utan att Quila ska börja vakta och flyga på Ninja om  dem får någon leksak eller liknande.
 
Får bli rast gården  några gånger i veckan, dock svårt att få tid för sina egna hundar  så våra kan få springa av sig tillsammans då hela kalmar får dela på hundhagen, finns gott om  stora planer för att  smäcka upp några hundhagar för oss hundfolk men  icke pengar lägger man på sport och arenor suck* Allt för dem sport intresserade å betydligt mindra fokus på oss andra med hund  / musik mm intressen, dåligt!!!!!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela