chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Julklappar till the doggs är inhandlade :D

Publicerad 2013-11-30 00:20:00 i Allmänt

 
 
Hittade ett sån super rolig Julklapp till alla hundarna som skall fira julafton tillsammans i år. Visste inte att detta fanns så blev lite chockad och behövde läsa mer än 1 gång på ettiketten.
 
Kan inte avslöja än vad det är eftersom syrrans hund skall få en också och det ska bli roligat att se reaktionerna när hundarna öppnar sina julklappar. hahaha..
 
Hepp allt för idag, nu ska jag och vovvsingarna inta sängen.
 
Pöss å Kram

Busiga Hundar ;D

Publicerad 2013-11-26 16:33:00 i Allmänt

Herregud vilken fart det är på dem små liven, haha Ninja och Quila speedar i  110 hela tiden, tjoohooo det gäller att flytta på sig så man inte drar omkull  hahaa...
 
Nä men  hela tiden är det inte, då vi försöker få dem lite lugnare inne eftersom det om  knappt 4 månader kommer en liten bebis som dem inte får springa omkull.
 
 
Är ju fortfarande inte det roligaste vädret, och på någotvis önskade jag att det kommer ute snö snart så det kan se lite trevligare ute. Fast på vägarna och gångvägarna som dem är sjukt dåliga på att ploga/skotta här i  Kalmar kan ju dock få vara snöfria haha......
 
 
 
Fick en så  fin bild på mina  små älsklingar, som jag  måste bjuda på =D
 
Ninja ca 1,4år och Quila 1,5 år (2013)
 
 
 
 

Regn regn regn och åter igen regn!!!

Publicerad 2013-11-10 11:45:21 i Allmänt

Ja då var den söndag och det  är farsdag, regnet bara öser ner hr i Kalmar och det  är rent ut sakt skit tråkigt med regn hela tiden, inte ens hundarna vill gå ut, vilket ändå är ganska konstigt pga att Ninja älskar vatten vanligtvis.
 
Quilas problem med vatten  förstår jag eftersom hon är den rasen hon är och hon liknar Chiva minförra hund väldigt mycket hon var ännu petigare än vad Quila är med regn och vatten men ja dem är i stort sett samma ras och den rasen gillar det mer bekvämma, som att ligga under täcket och värma sig, hehe.
 
Så idag blir en innedag också , hade varit roligt att komma iväg till funkabohagen men då vet man att man kommer hemmed två syucken lerbollar då det blir stor lerpölar i  hagen och just det  tycker iaf Ninja är as kalas att kasta sig i och glida från ena sidan av vattnet  till andra haha.
 
 

Älskade djur <3

Publicerad 2013-11-09 16:21:00 i Allmänt

Igår den 8 nov besökte jag och Ninja min pappa och Roxie, och gud så glad Roxa blev att få leka lite med Ninja hon hoppade å stuttsade som en kanin runt Ninja haha, Roxie har inte fått träffat någon hund på ca 1,5 månad då hon opererades mot en canser knöl och  andra knölar som hittats så hon fick inte anstränga sig så att något av stygnen skulle gå upp. Fick  veta att 1 av 10 st  knölar var det endast  den knölen som  vi fick veta från början som  var  cancer, och att dem tog bort så bra marginal runt knölen att hon nu  räknas som frisk, känns jätte bra men nu vart  6 månad ska man kolla  henne och nya knölar som dyker upp så man  upptäker det i  tid.
 
I vilket fall så efter att jag plockat de sista stygnen på Roxan åkte jag och Ninja vidare till Nybro  för att hälsa på 2 av mina barndoms vänner pch deras barn, var  mcyket trevligt och Ninja sköt sig utmärkt bland dem tror en av dem va 2,5  en a 3 och leonas äldsta 5 år. Mycket glad över att deras barn var såna barn med respekt för djur, jätte snälla mot Ninja och även Ninja åt dem :D Sånt känns bra i hjärtat <3
 
 
 
 
 
 
 
Måste också tilllägga att Ninjan har blivit en sån gosig kärleksfull hund som gärna lägger sig i  knät och håller sig nära hela tiden kan ju bara se på detta kortet  nedan hur hon än fast än hur trött hon är vill följa med en när man går nån stanns i detta fall på toaletten, även nu när jag har haft en sån jobbg graviditet så ser hon efter mig efter jag behövt spy då kommer hon fram  och kollar så allt står bra till, hon blir lite orolig även nu när jag har varit förkyld och fått jobbig hosta efter, har hon lagt sig 3 meter bort reser hon sig  och kommer fram och tittar till mig för att jag hostat och sen när jag säger allt är bra då är det  som om hon tänker OKEY men då vet jag och så lägger hon sig igen, haha sö goo. Men hon är väl fortfarande inne i  nån hopplös trotts med andra saker och ha lite svårt att lyda mig ibland med hon är en sån underbart rar flicka.
 
 
 Den 1 nov var vi inne och båda fick vaccination samt att vi  tittade Quilas öra och öven rumpa då hon graggt och slickat  sig massor, visade sig att hon hade öroninflamation i ett öra sen fick dem tömma analkörtlarna i  rumpen. så nu vet jag hur man gör så får jag  göra det nästa gång själv om det blir igen. Stackar nu  fattar man varför hon vart lite hängig i mellanåt måste har varit väldigt jobbigt för henne, skönt att det  är gjort nu ialla fall, och hon är vldigt glad och pigg nu  efteråt lilla hjärtat <3
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela