chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Den bruna och den gula

Publicerad 2014-02-10 16:01:00 i Allmänt

Ja vi har ju  två små bushundar här hemma, den bruna och den  gula.
 
Nu har dem blivit bättre på att ta det lungt hemma , blev en liten insident efter löpet mellan den två då svarsjuka kom in å båda ville ha husses uppmärksamhem. och då Quila fick ett smakprov att Alex arm.
 
Ja dem är ju nästan jämngammla skiljer ca 1,5 månad mellan dem och båda ät tikar.
 
Fick märka här att min lille bruning jädrans kan stå upp för sig vid detta tillfället, kund man inte tro då hon är så snäll och inte visat ett enda tecken innan på att bli sne, men det gick över direk och dem är vänner igen.
 
Trodde Ninja va den som skulle dra svansen mellan benen å dra haha, men nopz, men  skönt att det endast va för stunden för dem båda.  Lite känsliga efter löpet.
 
Dock så blir Ninja gosigare å mysigare efter varjelöp och det är så härligt, hon är en sån kärleks fylld hund och gillar alla, finns inte någon person som vi träffat som hon inte tyckt om och påtanke hus social min sambo  är så har vi haft ganska mycket besök under vårat  ca 1,5 år tillsammans med våra små valpingar/ unghundar. ;)
 
 
Quila har blivit väldigt lugn inomhus, men tror det även har med rasen  att göra, då min lille Chiva va en bladras och hade pittbull i sig och  blev likadan i tidig ålder.
 
Ninja däremot är mer speedad men det börjar bli lugnare.
 
Här om veckan så fick hon försig att krypa in under vår säng som hon alltid gjorde innan, men denna gången va skillnaden att det gick att ta sig in men inte ta sig ut. Så efter ca 10 min eftersom jag inte orkade lyfta sängen så fick jag dra ut  henne liggande på sidan, hahaha gulliga lille tös som fick för sog att det skulle funka hahahahhaa.
 
 
Älskar mina små tjejer! Alltid är det något.....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela