chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Bor i Kalmar i lägenhet

Publicerad 2014-09-20 18:29:14 i Allmänt

ja då är vi tillbaka i Kalmar nu  och vi  bor åter igen i  lägenhet, vi har snart bott här i  4 veckor och det  går faktist utmärkt för hundarna att bo här, inte mycket skällande som vi  trodde och dem klarar det  jätte bra med att gå ut visa tider och inte ha det så som dem hade innna med  att dem kunde gå ut när dem  ville.
 
Alex min sambo han bor i paradiset av folk, överallt finns dem och han som är så  social  får verkligen folk att  prata med. Fattade inte hur han kunde trivas där vi  bodde tidigare , men det  gjorde han han trivdes som fisken i vattnet konstigt nog. han försvinner hela tiden nu och man får lixom ryta till för att han ska stanna hemma och hjälpa til.. Hoppas det är en  fas och att detta går över när han eventuellt får snack spärr i strupen hahahahahaa..
 
Varför jag påpekar det är för att jag  har tydligen fått för lite sömn de senaste månaderna och det  gjorde så att  hela mitt emmunförsvar blivit försvagat o vh att jag  lätt drar på min sjukdomar, slutade på sjukhuset denna gången  fick stanna med 40 graders feber som höll i sig i  3 dagar och dropp för huvudvärken och yrseln blev det, halsfluss diagnoserade jag mig själv och fick tillslut en doktor att  titta mig i halsen, shit höll på att bli galen på att  dem inte kollade  lite mer av det jag faktist åkte in för som handlade mer om mitt huvud då jag  hade idiot ont i skallen å att jag  de senaste månaderna haft  väldigt kraftig yrsel som bara blir sämre å sämre, orkade eller jag kunde inte stå på benen  när det va som värst. Käkar iaf nu kåvepenin och försöker vila mkt så jag  blir bättre på alla dess vis. Blivit minimal sömn sen  lill grabben kom  då han sover jätte dåligt på nätterna å jag inte kunnat  sova när han sovit om dagarna.
 
Ja jag  är inte den bästa längre på att  blogga, har inte det suget direk, men  kommer nog komma några instikare då och  då.
 
hej  så länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela