chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Flytta till hus

Publicerad 2014-03-20 00:17:00 i Allmänt

Är så dålig på att uppdatera, men här kommer en liten i varej fall.
 
Om 2 dagar är det beräknat att  jag ska föda, hoppas jag slipper gå  över tiden för många dagar, då vi den 28  mars flyttar ut ur våran  trea i  Kalmar och ska flytta till hus i  Nybro trakten, just nu  bor vi på en yta på 80  kvm men kommer få en yta på 165 kvm  mycket härligareoch en lagom stor tomt som vi pratar om att  göra en inhängnad till Ninja och Quila eller om vi ska skaffa en hundgård och sen flexilinor  som är utanför hundgården isåfall.
 
Jag tror det blir bra, hoppas jag får tillbaka en liten summa från skatteverket idag för då ska jag lägga det till hundgården, säger dådet herregud så dyrt det är med  att skaffa en lagom stor hundgård och skulle man göra den själv så blir det istortsett samma summa. Men men vi får se upp ska iaf något.
 
Träffade våra grannar förra gången vi var ute vid huset och såg att dem  också hade en hund en  staffort terrier tror jag det är,och det var  en hann hund så för att det  inte skulle bli några missförstånd om nån hund sliter sig osv så vet dem nu också att vi  har  två hundar och planer på en hundgård, och dem tänkte samma sak så det blir jätte bra för båda partnerna, dem hade själva inte bott där mer än 3månader, fick dagen efter ett meddelande av tjejen att hon såg fram emot att bli grannar  och det gör vi  också skänt att de inte va något jätte gammalt par haha.
 
 
Tror i varjefall NInja och Quila kommer stortrivaas med den nya ytan och att bo i hus, det kommer i varje fall vi  göra. längtar massor men längtar massor mer att bäbben ska komma först s jag kan sluta tänka för mycket på om jag  börjar  föda i nya huset. är lite skillnad från tio min till sjukhuset än 40 min resa till sjukan.
 
 
Tack för mig för denna gången, hoppas jag inte tar allt för lång tid innan jag skriver nästa gång.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela