chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

25/9-2013 Ons RÖNTGEN

Publicerad 2013-09-27 13:08:31 i Allmänt

I onsdag den 25 sept var jag med Ninja på Kalmardjursjukhus och HD + AD röntgade henne (höfter + armbågar)
 
Allt såg bra ut vad dem kunde se ch dem trodde på A diagnos och dem skulle bli  förvånade om hon fick B eller C diagnos. Men men bara att vänta och se vad dem säger för om 14 dagar ska man få resultaten i brevlådan. =)
 
Den senaste tiden så har vi  tagit vara på det härliga lite kyligare vädret och varit ute mycket hos min pappa där hon och Quila turats om att leka med bollar, som dem tycker är så kul.
 
Ninja och har oxå övat massor på kontakt övningar så hon har lärt sig att komma tillbaka till mig när hon drar och sätter sig brevid mig och tittat mig i  ögonen innan vi  går framåt igen, men det är ju så kul att vara ute så hon känner ju att hon vill komma fram snabbare å så drar hon, massa träning för detta blir inte så skoj i mars när bebisen kommer och man ska gå med barnvagn om on drar så där, kanske får hon respekt för vagnen sen så att den gör att hon förstår att hon måste gå brevid, har hört att andra med dragiga hundar märkt kolosal skillnad när man går med hund och barn vagn än bara matte/husse och hund. Hoppas hoppas, men vi ger inte upp.
 
 
I morgon 28 åker jag upp till Norrland med min syster och vår kusin Sanna för att hälsa på våran farfar. Ska bli skönt med en mini trip på några dagar. Känns bara lite konstigt att inte ha med mig min Ninja för hon följer med mig nästan överallt annars. Självklart gör Quila det också men  Ninja är den som hänger med mig mest överallt.
 
 
Dag för lite mat och att packa lite inför resan i morgon,
 
Hej så länge!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela