chockladpuddingen.blogg.se

Livet Om Den Bruna Labradoren Ninja

Sim tur nr 2

Publicerad 2013-03-16 21:18:00 i Allmänt

Ja i  måndags den  4/3  Var Ninja på sin  andra simminig, denna gången fick hon simma 12 minuter med två pauser. jätte duktig va hon och rörde sig precis så som  man vill att hon ska röra sig, hon simmade i  8 r och i cirklar.

Och innan dess så visade Ankie ännu en  gång för mig hur man ska massera rätt för bäste resultat, och för att undvika blödningar som kan  komma utav fel massage.

 

Sen kontrollerades det igen hur hon lägger vikten och denna gången så la hon ganska jämn vikt på framtassarna, hon sa att Ninja lägger vikten som en frisk och hund ska lägga sin vikt.och bakbenen va det väl fortfarande skillnad på men på en vecka så har det verkligen blivit super bra, så hoppas det kommer fortsätta så här nu att allt blir bättre och bättre. Nu är det 9 gånger kvar sen  får vi se hur vi går vidare eller om vi klarar oss själva hemma med  promenader och massage träning med redskap osv. =)

 

Förutom detta så ang promenaderna så blev jag  tillsagt att använda en sele som sitter med ett band mellan frambenen på Ninja så att hon  verkligen kan röra sina framben fritt, men asså det har verkligen bara blivit värre att va ute och gå med henne i den så nu är hennes halsband tillbaka och vi kör  med den just nu,  med förhoppning att dessa promenader skall underlättas och att vi ska kunna ha en trevlig och lugnt promenix istället för att en annan ska tappa humöret då hon sliter så jag nästan ramlar omkull ibland, ha ha…..

 

Sov gott alla

 

This entry was posted on 5 mars, 2013.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela